Hotele, restauracje, catering

Jednym z najwyższych kryteriów wyboru i powrotu do restauracji jest jej czystość. Według ankiet 85% badanych co najmniej raz w życiu zrezygnowało ze zjedzenia w danym lokalu, ponieważ nie wyglądał na czysty. Aż 91% uważa, że jeśli w restauracyjnej toalecie jest brudno to podobnie będzie w kuchni. Warto zmienić te proporcje!
Jak w dzisiejszych czasach braku pracowników radzić sobie z tematem utrzymania higieny ?
Rynek środków czystości w Polsce jest ogromny, więc warto wybrać przede wszystkim profesjonalne produkty dopasowane do potrzeb działalności, którą prowadzimy. Kolejnym elementem jest ich odpowiednie stosowanie, wtedy możemy powiedzieć o oszczędności czasu, pieniędzy i nakładu pracy Naszego pracownika.

W osiągnięciu tego celu pomogą wiodące na rynku marki: Buzil, Tork, CleanPRO, Ecolab, Tenzi, Katrin, Vileda, Vermop, Splast, Diversey, Grasant, Kastell, Fol-Plast, Barlon.

Wspólnie z Państwem sporządzimy plany higieny i technologię sprzątania do Państwa potrzeb.

Specjalnie dla Państwa przeprowadzimy:

  • optymalizację kosztów środków czystości
  • optymalizację kosztów higieny (papier, ręczniki, mydła)
  • szkolenie personelu z zakresu bezpiecznego stosowania chemii profesjonalnej
oferta dla firm horeca

Najczęściej czytane na blogu: